Ezpainak gozatzeko: gure inguruetan hazitako ganadu okela, Ondarroako lonjatik ekarritako arraina eta hurrean ditugun baserrietako barazkiak.
Janak on du edana: beltzetan Arabako eta Nafarroako ardoak; zurietan, Gipuzkoako eta Galiziako ardoak.
HASIERAKOAK
- Beso iberikoaren urdaiazpikoa
- Zainzuriak extra (6)
- Etxean egindako ahate foie gras-a
- Entsalada nahasia
- Patata eta tomate entsalada epela zapo, ganba eta almendrekin
- Ahate entsalada epela
- Kroketak (10)
- Arrautz irinetan pasatutako zainzuriak trigerozko krema eta onddoekin (4)
- Onddo nahaskia
- Otrarrainak plantxan (6)
- Ganba freskoak plantxan (12)
- Arrai zopa
ARRAINAK
- Legatz firijitua
- Legatz buztana plantxan
- Zapoa parrilan
- Bakailu solomoa pil-pil erara labean eginiko patatekin
- Erreboiloa parrilan
- Lupia parrillan
HARAGIAK
- Eskalopea
- Bildotsa labean errea patata eta entsaladarekin
- Idi txuleta parrilan (1kg)
- Azpizuna parrilan
- Txerrikume xehetua labean tenperatura baxuan egina
AZKENBURUKOAK
- Etxean egindako yogurt-a fruitu gorriekin
- Arroz esnea karamelizatua txokolatezko izozkiarekin
- Urrak eta txokolate zuridun souflea(5-10min)
- Txokolatezko “coulanta”(5-10min)
- Gazta tarta marrubi marmeladarekin
- Pantxineta izozkiarekin
- Postre dastaketa (Etxeko tarta eta izozki goxoenekin)
- Askotariko izozkiak
- Limoizko Sorbetea cavarekin
- Laranja sorbetea Vodkarekin
- Flana izozkiarekin
- Idiazabal gazta
- Gatzatua
- Etxeko zumoa
- Eskozesa
Alergenoen kartak eskuragarri