Ezpainak gozatzeko: gure inguruetan hazitako ganadu okela, Ondarroako lonjatik ekarritako arraina eta hurrean ditugun baserrietako barazkiak.
Janak on du edana: beltzetan Arabako eta Nafarroako ardoak; zurietan, Gipuzkoako eta Galiziako ardoak.

HASIERAKOAK

  • Beso iberikoaren urdaiazpikoa
  • Zainzuriak extra (6)
  • Etxean egindako ahate foie gras-a
  • Entsalada nahasia 
  • Patata eta tomate entsalada epela zapo, ganba eta almendrekin
  • Ahate entsalada epela
  • Kroketak (10)
  • Arrautz irinetan pasatutako zainzuriak trigerozko krema eta onddoekin (4) 
  • Onddo nahaskia 
  • Otrarrainak plantxan (6) 
  • Ganba freskoak plantxan (12) 
  • Arrai zopa 

 

ARRAINAK

  • Legatz firijitua
  • Legatz buztana plantxan
  • Zapoa parrilan
  • Bakailu solomoa pil-pil erara labean eginiko patatekin
  • Erreboiloa parrilan
  • Lupia parrillan

 

HARAGIAK

  • Eskalopea
  • Bildotsa labean errea patata eta entsaladarekin
  • Idi txuleta parrilan (1kg) 
  • Azpizuna parrilan
  • Txerrikume xehetua labean tenperatura baxuan egina 

 

AZKENBURUKOAK

  • Etxean egindako yogurt-a fruitu gorriekin 
  • Arroz esnea karamelizatua txokolatezko izozkiarekin
  • Urrak eta txokolate zuridun souflea(5-10min)
  • Txokolatezko “coulanta”(5-10min) 
  • Gazta tarta marrubi marmeladarekin
  • Pantxineta izozkiarekin
  • Postre dastaketa (Etxeko tarta eta izozki goxoenekin) 
  • Askotariko izozkiak 
  • Limoizko Sorbetea cavarekin 
  • Laranja sorbetea Vodkarekin
  • Flana izozkiarekin
  • Idiazabal gazta 
  • Gatzatua
  • Etxeko zumoa 
  • Eskozesa

 

Alergenoen kartak eskuragarri